Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2007

Περιμένοντας τον Χοντρό

Ο Μίμης αναλύει σήμερα στην ιστοσελίδα του τα λάθη του βαγγέλη στην κούρσα για την ηγεσία του πασοκ. Κριτικάρει μεταξύ άλλων ότι ο βαγγέλης τόνισε ιδιαίτερα τη θέση του ότι το πρόβλημα στο κόμμα ήταν ο αρχηγός. Δηλαδή τονίζει εμφατικά ότι το προιόν είναι καλό ας αλλάξουμε τον πωλητή και τη συσκευασία (δεξιά - αριστερά) και λύθηκε το πρόβλημα. Δηλαδή σκέφτομαι εάν έτσι προσεγγίζει το ζήτημα αυτός που διεκδικεί την αρχηγία τι πρέπει να κάνουν οι οπαδοί? Όλα μέλι γάλα λοιπόν. Το πασόκ δεν είναι το πρόβλημα, αλλά ο γιωργάκης που είναι λίγος. Τι να κάνουμε.... Αυτό επιτρέπει στον βαγγέλη να μπουκάρει σαν ταύρος σε υαλοπωλείο, να λέει ότι του κατέβει όταν του ρίχνουν διάφοροι μουρλοί καφέδες, ν' απειλεί το κόμμα με διάσπαση. Η ευστροφία δε φτάνει. Η εξυπνάδα είναι μειονέκτημα πολλές φορές. Ειδικά όταν βάζεις κάλπη. Αυτοί που σε ψηφίζουν θέλουν να νιώθουν πιο έξυπνοι και μάγκες από τον εκλεκτό που θα εκλέξουν. Γι αυτό η θεσσαλονίκη έχει γεμίσει με φωστήρες. Επειδή οι βλάκες που την διοικούν καμώνονται τους έξυπνους. Περιμένοντας τον Χοντρό λοιπόν. Για το όλον πασόκ. Μόνο που ο βαγγέλης δεν έχει καταλάβει τι σημαίνει πασόκ. Θα τον βοηθήσουν να το καταλάβει οι πασόκοι τον άλλο μήνα. Εάν τελικά καταφέρει να παει στην κάλπη και δεν την κάνει νωρίτερα για ελαιώνες μεριά.

9 σχόλια:

Τη 18 Οκτωβρίου 2007 στις 5:37 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Μετά το ''Αρχή άνδρα δεικνυσι''
έχουμε τη νεοελληνικη εκδοχή ''ΦΡΑΠΕΣ ΑΝΔΡΑ ΔΕΙΚΝΥΣΙ''. Αν ειναι έτσι, ας πέφτουν συχνότερα.

 
Τη 18 Οκτωβρίου 2007 στις 6:45 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

"εάν δεν την κάνει νωρίτερα για ελαιώνες μεριά". Τι εννοείς βασικέ μέτοχε?

 
Τη 18 Οκτωβρίου 2007 στις 7:33 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger vasikos metoxos είπε...

@ tristan : περίμενε να δεις τι έχει να γίνει άμα αρχίσουν τα ζαρζαβατικά και τα γαλακτομικά. Αυτός ο φουκαράς με τον φραπέ είπε ότι είδε όραμα τον ευάγγελο γιαννόπουλο και του είπε να σκάσει τον φραπέ. Σε λίγο που θα ξεκινήσει ο ανδρέας τις επισκέψεις, όσο πλησιάζουν οι κάλπες στο πασοκ, θα αρχίσουν να φεύγουν και τα ριζόγαλα.

@ glanmorgan : Στους ελαιώνες πυλαίας θεσσαλονίκης είναι το φτωχικό του.

 
Τη 18 Οκτωβρίου 2007 στις 7:59 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Δεν θέλω να σκέφτομαι το ενδεχόμενο του ριζόγαλου. Φαντάζομαι την Τρέμη να αναρωτιέται με οδύνη: ''και αν ήταν μπαγιάτικο; θα μπορούσε να πάθει διάσειση''. Ο δε Πρετεντέρης θα αρχιζει να κοιτάζει και πίσω του την ώρα του δελτίου (τώρα κοιτάζει μονο πάνω και δεξια στα κλεφτά).

 
Τη 19 Οκτωβρίου 2007 στις 8:48 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Locus Publicus είπε...

Αυτός ο φουκαράς με τον φραπέ είπε ότι είδε όραμα τον ευάγγελο γιαννόπουλο και του είπε να σκάσει τον φραπέ. Σε λίγο που θα ξεκινήσει ο ανδρέας τις επισκέψεις όσο πλησιάζουν οι κάλπες στο πασοκ, θα αρχίσουν να φεύγουν και τα ριζόγαλα.

Τέλειο!

Αγαπητέ Μέτοχε, σήμερα διάβασα όλα σου τα κείμενα. Γράφεις πολύ καλά, διακρίνω πνεύμα και γνώση. Θα σε επισκέπτομαι συχνά:)

Aλήθεια αυτο το μπλογκόνομα vasikos metoxos, από πού έρχεται? (Δεν είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις).

 
Τη 19 Οκτωβρίου 2007 στις 4:34 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger fpboy είπε...

Καλώς σε βρήκα!
Απίστευτο όνομα το βασικό μέτοχος ,
όσο για το σήριαλ ''όλον πασοκ '',
έχας θεός ξέρει τι έχουνε να δούνε τα ματάκια μας τους επόμενους μήνες ....

 
Τη 19 Οκτωβρίου 2007 στις 4:44 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger vasikos metoxos είπε...

@ tristan : ....σε απευθείας σύνδεση με τον ιορδάνη χασαπόπουλο έξω από τη χαριλάου τρικούπη φορώντας μπλε κράνος. Προβλέπω ότι θα γίνει η νύχτα του αγίου βαρθολομαίου στο τέλος. Βεβαίως η πολλή δουλειά θα πέσει στην αεράμυνα.

@ locuspublicus :Την μισή απάντηση στην ερώτησή σου είμαι βέβαιος πως την έχεις ήδη ανακαλύψει στα ποστ μου. Η άλλη μισή περιέχεται στα βιβλία του πέτρου μάρκαρη. More later. Σε διαβάζω επίσης. Εκτιμώ πολύ την προσέγγιση των ζητημάτων στα κείμενά σου. Καθαρό μυαλό απαλλαγμένο από τις εγχώριες αγκυλώσεις. Καλώς ήρθες.

 
Τη 21 Οκτωβρίου 2007 στις 9:46 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Λωτοφάγος είπε...

tristan, αρχή άνδρα δάκνυσι στη συγκεκριμένη περίπτωση! Βασικέ Μέτοχε, σήμερα σε ανακάλυψα και ξεκίνησα από το πιο πρόσφατο κείμενό σου και κατηφορίζω. Βλέπω ότι αγαπάς κι εσύ τον Μάρκαρη! Φαντάζομαι θα βλέπεις και τη σειρά "Άμυνα Ζώνης", όπου ο Χατζησάββας είναι ο ιδανικός Χαρίτος!

 
Τη 22 Οκτωβρίου 2007 στις 7:31 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger vasikos metoxos είπε...

Λωτοφάγε, καλώς ήρθες. Δεν έχω δει το "άμυνα ζώνης" αλλά οι φίλοι μού λένε ότι ο Χατζησάββας είναι πολύ καλός. Οι φίλες μου κυρίως. Ένας εκπληκτικός Κώστας Χαρίτος, όπως λένε. Θα προσπαθήσω να δω το επόμενο επεισόδιο. Τον Μάρκαρη τον έχω αγαπήσει πολύ μέσα από τα βιβλία του. Επίσης εκτιμώ και τη δουλειά που έχει κάνει ως "συνομιλητής" του Θόδωρου Αγγελόπουλου στο στήσιμο των σεναρίων για τις ταινίες του. Χάρηκα για τη γνωριμία!

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα