Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2007

Παιδί Παπά Διαβόλου Εγγόνι

Του Στάθη από την Ελευθεροτυπία (23.10.2007)


Το ξεκατίνιασμα στο πασοκ δεν έχει όρια. Κάθε μέρα και καλλίτερα. Μετά τα "Ντούτσε", "Φύρερ", "ανίκανος", "άχρηστος", "πρίγκηπας" , "πορφυρογέννητος" η προβοκάτσια της ημέρας λέει ότι ο Βαγγέλης τάχθηκε υπέρ της αυτονομίας της Κρήτης σε περιοδεία του στα Χανιά!!! Από την άλλη ο Γιώργος απαντώντας στην Πάτρα σε ερώτηση για τα περιουσιακά του στοιχεία δήλωσε ότι από τον παππού του κληρονόμησε ένα ρολόι και από τον πατέρα του το όνομα! Μάλιστα. Κατά τα άλλα στις 11 Νοέμβρη οι πασόκοι θα κληθούν να εκλέξουν το καλλίτερο παπαδοδισέγγονο. Α, όλα κι όλα ο Γιώργος και ο Βαγγέλης ξεκινούν την κούρσα στα ίσα. Με όνομα βαρύ σαν ιστορία και με προπάππο παπά. Ο θεός μαζί τους. Εν τω μεταξύ οι Ταλιμπάν οπαδοί των δύο μονομάχων διαγκωνίζονται στο ποιός αρχηγός θα είναι ο αποτελεσματικότερος κανίβαλος. Ποιός θα "φάει"¨μετά την εκλογή του Νοέμβρη, τους υποστηρικτές του αντιπάλου του πιο αποτελεσματικά. Αμφότεροι υπόσχονται άμεση σφαγή στο γόνατο αυθημερόν, χωρίς να ματώσει η ποδιά του χασάπη. Περάστε κόσμε!!!
Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν νικητή στο πασόκ τον Γιώργο αλλά την Νέα Δημοκρατία μπορεί να την κερδίσει ο Βενιζέλος, γιατί ως φαίνεται ο Γιώργος θα έχει τις περισσότερες διαρροές προς την αριστερά!!! Δηλαδή ο Γιώργος ως σίγουρος νικητής και αδιαμφισβήτητος ηγέτης στο πασόκ, θα πληρώσει στην αριστερά όλα τα ληξιπρόθεσμα γραμμάτια τόσο του παππού του, που την οδήγησε δεμένη χειροπόδαρα μετά το Λίβανο και τη Καζέρτα, στα δεκεμβριανά και στον εμφύλιο όσο και του πατέρα του που τη λεηλάτησε συστηματικά από συνθήματα, ψήφους και στελέχη. Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα. Τουλάχιστον θα του μείνει το ρολόι του παππού του...

4 σχόλια:

Τη 24 Οκτωβρίου 2007 στις 1:05 π.μ. , Ο χρήστης Blogger squarelogic είπε...

Εγωιστες οι Πασοκοι!
Ακομα και στην αντιπολιτευση μονοπωλουν το ενδιαφερον...

 
Τη 24 Οκτωβρίου 2007 στις 2:55 π.μ. , Ο χρήστης Blogger vasikos metoxos είπε...

Squarelogic,
Έχουμε πολλά να δούμε ακόμα.Καλέ, εκείνη η Δήμητρα Λιάνη χάθηκε. Ξεμούρισε στην αρχή με μπηχτές για το Γιώργο και μετά χάθηκε. Να δεις τι έχει να γίνει όταν εκδηλωθούν η Διαμαντοπούλου και ο Χρυσοχοίδης και αφοπλιστεί η γραμμή των "κυανόκρανων" στο πασόκ

 
Τη 24 Οκτωβρίου 2007 στις 3:24 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Λωτοφάγος είπε...

Η Δήμητρα ό,τι είχε να πει το είπε με το νεύμα της στον Λαζόπουλο, όταν τη ρώτησε αν ο Γιωργάκης έγραψε στον πατέρα του την τρυφερή επιστολή που διατεινόταν ο ίδιος ότι έγραψε. Ελπίζω να έχει την αξιοπρέπεια να μην ξαναεμφανιστεί! Πάντως, όλοι έριξαν τις μάσκες κι αυτό είναι θετικότατο!

 
Τη 24 Οκτωβρίου 2007 στις 8:25 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger vasikos metoxos είπε...

Λωτοφάγε,

Αφού αναφέρεσαι σε μάσκες με προκαλείς να απαντήσω με αποκριάτικο σχόλιο. Αυτό περιμένουν στο πασόκ: Την τελευταία Κυριακή της αποκριάς που φέτος πέφτει τον Νοέμβριο, για να κάψουν τον βασιλιά καρνάβαλο.

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα