Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2007

Εσκοντίντο

Σας μεταφέρω έκτακτη είδηση. Μετά από γραπτό αίτημα των αμερικανικών ομοσπονδιακών υπηρεσιών και του κυβερνήτη της Καλιφόρνια Αρνολντ Σβατσενέγκερ αναχωρεί απόψε από το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας, αεροσκάφος που θα μεταφέρει την ελληνική αποστολή εμπειρογνωμόνων προκειμένου να προσφερθεί η υψηλού επιπέδου αρωγή της ελληνικής πολιτείας στο πρόβλημα της καταπολέμησης των πυρκαγιών στην Καλιφόρνια. Η αποστολή θα ασχοληθεί με την στρατηγική για την αποτροπή της καταστροφής του Λος Αντζελες, του Εσκοντίντο και του Σαν Φραντζίσκο. Επικεφαλής της αποστολής είναι ο Βύρων Πολύδωρας,ενώ συμμετέχουν επίσης ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Κόης, ο υπαρχηγός κ. Παππάς που αντιμετώπισε προσωπικά με επιτυχία την φωτιά στην Αρχαία Ολυμπία τον προηγούμενο Αύγουστο,ο Χρήστος Ζαχόπουλος γενικός γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού, ο δήμαρχος Ζαχάρως και ο Πάνος Σόμπολος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο άκουσμα της έλευσης της ελληνικής αποστολής οι αμερικανικές πόλεις του Λος Αντζελες, του Εσκοντίντο και του Σαν Φραντζίσκο εκκενώνονται προληπτικά ενώ ο καλιφορνέζος στρατηγός άνεμος υπέβαλε την παραίτησή του.

9 σχόλια:

Τη 24 Οκτωβρίου 2007 στις 8:31 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Λωτοφάγος είπε...

Εξαιρετικό! Αλλά δεν βλέπω και ο Terminator να έχει καταφέρει πολλά σε αυτό τον τομέα. Κάθε χρόνο η Καλιφόρνια καίγεται για εβδομάδες!Οι εικόνες των φλεγόμενων δασών είναι σπαρακτικές!

 
Τη 24 Οκτωβρίου 2007 στις 8:37 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger vasikos metoxos είπε...

Λωτοφάγε, σκεφτόμουν να του προτείνουμε το "Escondindo" των Eric Clapton & JJ Cale για μουσική υπόκρουση. Τι λες?

 
Τη 24 Οκτωβρίου 2007 στις 10:16 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Καλά εμείς την πατήσαμε το καλοκαίρι γιατί είχαμε μείνει χωρίς εθνικό φυλακτό (όπως θυμάστε είχε ταξιδέψει για Αμερική). Φαίνεται τώρα όμως πως αυτό το φυλακτό είναι ακόμη πιο γρουσούζικο όταν το κατέχεις.
Να ένα ωραίο θέμα για τηλεοπτική ανάλυση. Περιμένω ανυπόμονα την επιστημονική γνώμη του Παπα-Τσάκαλου.

 
Τη 24 Οκτωβρίου 2007 στις 10:31 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Locus Publicus είπε...

Η Λιάνα Κανέλλη δεν θά έρθει; Ο Ευαγγελάτος, ο Ζουράρης, ο Τράγκας; Να τους δείξουμε πως καλύπτεται το γεγονός και τηλεοπτικά. Τουλάχιστον ο παπα-Τσάκαλος για man-to-man PR.

 
Τη 24 Οκτωβρίου 2007 στις 11:37 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger vasikos metoxos είπε...

@ tristan

Ο παπά Τσάκαλος σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες θα επικαλεστεί την οργή του θεού πάνω στους αιρετικούς και αμαρτωλούς αμερικανούς της δυτικής ακτής.

 
Τη 24 Οκτωβρίου 2007 στις 11:41 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger vasikos metoxos είπε...

@ locuspublicus

Αυτοί έρχονται με ναυλωμένη πτήση από το CNN. Την επαφή την είχε ο Κακαουνάκης γι αυτό ορίστηκε αρχηγός της αποστολής.

πέρα από τη πλάκα locuspublicus αναρωτιόμουν εάν έχουν τρυγήσει στη Νάπα...

 
Τη 24 Οκτωβρίου 2007 στις 11:59 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger vasikos metoxos είπε...

Για να μην το ξεχάσω. Την ιστορική στιγμή θα καλύψει επιστημονικά με την άδεια του ελληνικού κοινοβουλίου ο Άδωνης Γεωργιάδης, ενώ η Εύα Καιλή και η Ελένη Ράπτη θα συντονίσουν την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας εκ μέρους του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμου.

 
Τη 25 Οκτωβρίου 2007 στις 5:12 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger fpboy είπε...

η dream team της ελληνικής πολιτική δηλαδή ....χα,χα,πολύ γέλιο ! θα ήθελα και Ψωμιάδη(ουστ!) και Πλεύρη (χωρίς σχόλια!) στην ομάδα ....

 
Τη 26 Οκτωβρίου 2007 στις 3:23 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger vasikos metoxos είπε...

Δεν το χωράει το μυαλό μου. Ο Ψωμιάδης με κίτρινο άνορακ να συμβουλεύει τον Άρνολντ....

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα