Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Χαίρε Τάσο Καρατάσο


Αμήχανα εκστασιασμένοι μπροστά στην έκπληξη που η ζωή μας επιφύλασσε. Ζούμε επιτέλους και τούτη την μοναδική εμπειρία στη φτωχή μας πατρίδα. Σύσσωμη η ελληνική κοινωνία περιμένει και αγωνιά για το πετυχημένο σκάσιμο του γνωστού αυγού. Ζήτω στις διαχρονικές - μεταπολεμικές- κουφάλες για την εξαθλίωση της πατρίδας. Μπράβο τους. Για το μίσος που μας μπόλιασαν. Εύγε. Για το φόβο που μας παροχετεύουν ενδοφλέβια κάθε βράδυ μέσα από τα δελτία των εργολάβων τους. Δύο φόνοι και δύο συμπολίτες που χαροπαλεύουν σημαίνουν απλά την αρχή της απίστευτης τραγωδίας. Ο μαέστρος της καφρίλας, ο ξεπαπούτσωτος σύντροφος Παπουτσής αφού καμάρωσε βλέποντας το Αιγαίο γεμάτο πτώματα σαν υπουργός ναυτιλίας της σημιτικής εκσυγχρονιστικής ληστείας, ας επαίρεται πλέον και για το αίμα που φρόντισε να ξεκινήσει να χύνεται μαζικά στο κέντρο της Αθήνας, και ίσως, εάν του έχει μείνει λίγο τσίπα, να θυμηθεί τότε που ήταν το πρώτο βιολί στην ΕΦΕΕ, μπας και ξεράσει σε καμία γωνία από την αηδία, κατεβαίνοντας - έστω και λίγο - από το βάθρο της ορχήστρας, στο έργο που διευθύνει...

5 σχόλια:

Τη 14 Μαΐου 2011 στις 7:13 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger squarelogic είπε...

Μπα,δε λέει να ξεράσει τους αστακούς και τα στρείδια που έτρωγε στις Βρυξέλες τη μέρα που ξημέρωσε με τη δολοφονία...


Αναρωτιέμαι,περνά κανένας πολιτικός/βουλευτής απ το Κέντρο με τα μάτια ανοιχτά,να δει πως έχει καταντήσει?
Κι αν ναι,πως μπορούν να κοιτάζονται στον καθρέφτη χωρίς να φτύνονται?

 
Τη 14 Μαΐου 2011 στις 7:52 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger vasikos metoxos είπε...

@ squarelogic

Εδώ και δέκα περίπου μήνες που είμαι στην Αθήνα κάθε εβδομάδα -κύρια αιτία για να αδρανήσει αυτό το μπλογκ, μαζί με τόσα άλλα -τα καθημερινά γεγονότα με έχουν φέρει να πιστέψω ότι αποκτούμε πλέον βιωματική σχέση με την επιτομή του φασισμού. Αυτή η ξετσίπωτη συμμορία που ασκεί εξουσία ως ευπειθής - συνεπής δούλος των αφεντικών της, όταν τη φτύνουνε δηλώνει μέσω του πεταλωτή του στάβλου ότι ψιχαλίζει.
Όλοι μαζί για τη δόξα του Ράιχ λοιπόν...

ΥΓ Τετράγωνε φίλε συνεχίζω να σου οφείλω το ποστάκι με τίτλο "η φαλτσέτα". ελπίζω προσεχώς να είμαι πιο συνεπής, αν και δεν το βλέπω...

 
Τη 15 Μαΐου 2011 στις 1:36 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Λωτοφάγος είπε...

Το σοκ από τη Marfin ξεθώριασε. Όφειλαν να βρουν κάτι άλλο για να μας τρομοκρατήσουν. Κάτι πιο μόνιμο.
Το πρόβλημα, φίλε μου, είναι πως εδώ και καιρό τα ερπετά αυτά στρατολογούν παιδιά απολυμένων και ανέργων, σύμφωνα με το γερμανικό μοντέλο!
Μπα; Έχεις την ευτυχία να χαίρεσαι κάθε εβδομάδα τη βρομούπολη; :)))

 
Τη 15 Μαΐου 2011 στις 9:13 π.μ. , Ο χρήστης Blogger vasikos metoxos είπε...

Ακριβώς αυτό φίλε λωτοφάγε. Οι δολοφονίες στην Marfin πριν από ένα χρόνο ήταν πράξη της ίδιας λογικής. Απλά θυμίζω για τους φίλους που θεωρούν την αποψή μου περί φασισμού υπερβολική, το "πέσιμο" του Παπουτσή στη βουλή (μιλώντας από το βήμα του κοινοβουλίου πριν γίνει υπουργός) στον υφυπουργό Φίλιππο Σαχινίδη, κουώντας του το δάκτυλο, υπεθυμίζοντάς του ποιού κόμματος είναι υφυπουργός, καθώς και το χθεσινό του "μάθημα δημοκρατίας" στους αστυνομικούς. Τα παραπάνω αγαπητέ μου λωτοφάγε αποτελούν προχωρημένα μαθήματα φασισμού, ενός πολιτικού που έγλυφε τον Ανδρέα και επιδοκίμαζε όλες τις μακιαβελικές επιλογές του στο κόμμα.

 
Τη 16 Μαΐου 2011 στις 1:48 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Λωτοφάγος είπε...

Ο κ. Σαμίνα, που έλαμψε δια της απουσίας του ως ευρωβουλευτής, αυτό πίστευε πάντα: γλείψε τους ισχυρότερους και πάτα αλύπητα τους πιο αδύναμους! Η συνταγή του φασίστα.

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα