Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

Καβάλα στ' άλογο

Ενώ το έθνος βαδίζει προς τις κάλπες, τα νέα από την εσπερία καταφτάνουν αντιφατικά. Οι Ιρλανδοί ψήφισαν θετικά αυτή τη φορά για τη συνθήκη της Λισαβόνας, η φτωχολογιά της Βραζιλίας βγήκε από τις φαβέλες της για να πανηγυρίσει την ανάληψη της Ολυμπιάδας του 2016 από το Ρίο, αγνοώντας το όπου φτωχός και η μοίρα του, ενώ στην Γαλλία οι είκοσι τέσσερις αυτοκτονίες των στελεχών στην France Telecom δείχνουν να στοιχειώνουν τη σοκαρισμένη γαλλική κοινωνία.

Την ίδια στιγμή στη γλυκιά μας πατρίδα, ο κυρίαρχος λαός δείχνει να τον απασχολούν τα ημέτερα ζητήματα περίπου ...αλλιώς. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας που δημοσιοποίησε η Εταιρεία Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας (ΕΜΑΣ) και που δημοσιεύεται στα "Σύντομα της Καθημερινής του Σαββάτου", η τρέχουσα πολιτική περίοδος έχει θετική επίδραση στη ερωτική ζωή των Ελλήνων. Επίσης το 72% των ερωτηθέντων του δείγματος από 600 άνδρες κάθε πολιτικής προέλευσης στην έρευνα, δήλωσε την ελπίδα του ότι η ποιότητα ζωής μετά τις εκλογές θα είναι βελτιωμένη!

Αυτός ο τόπος χρειάζεται ψυχίατρο επειγόντως. Τι άλλο να πει κανείς για τον λαό που διεγείρεται βλέποντας στο γυαλί την Βάσω και τον Μειμαράκη, τον Πάγκαλο και την Παπακώστα και παράλληλα ελπίζει ότι θα δει καλλίτερες μέρες μετά τις εκλογές, τη στιγμή που όλα φαίνονται μαύρα. Τι μαστούρα είναι αυτή..."Ψηφοδέλτια σταύρωνα και όλη νύχτα καύλωνα" τραγούδησε προφητικά πριν είκοσι επτά χρόνια ο Τζίμης Πανούσης και του την έπεσε ο εισαγγελέας απαγορεύοντας την κυκλοφορία του πρώτου δίσκου των μουσικών ταξιαρχιών.

Χωρίς αμφιβολία όλη η χώρα είναι πλέον καβάλα στ' άλογο. Ψηφίζει, εκλέγει τον νέο παντοδύναμο ηγέτη της και όλα τα προβλήματα θα λυθούν αμέσως: Οικονομικά, εθνικά, οικογενειακά. Θα καταργηθεί ο Τειρεσίας, θα χαριστούν τα χρέη. Ωστόσο τα σεξουαλικά φαίνεται να είναι ήδη τακτοποιημένα. Ταυτόχρονα, όλοι οι ανεμοκαβαλάρηδες του εγχώριου σοσιαλισμού προβάρουν τα κοστούμια εξουσίας, μοιράζοντας τις καρέκλες. Μόνο που όταν ξεπεζέψουν θα τους μείνουν τα καλάμια που έχουν καβαλήσει.

Το τελευταίο που μένει να δούμε είναι απόψε στο Καστρί, το πόπολο να καλεί τον Ηγέτη του να βγει στο μπαλκόνι, όπως ο Ανδρέας το '81 φωνάζοντας εν χορώ: Τελεία και παύλα, Γιώργο είσαι καύλα.

8 σχόλια:

Τη 4 Οκτωβρίου 2009 στις 3:31 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger mtryfo είπε...

Τι άλλο να πει κανείς για τον λαό που διεγείρεται βλέποντας στο γυαλί την Βάσω και τον Μειμαράκη, τον Πάγκαλο και την Παπακώστα και παράλληλα ελπίζει ότι θα δει καλλίτερες μέρες μετά τις εκλογές, τη στιγμή που όλα φαίνονται μαύρα. Τι μαστούρα είναι αυτή

χα χα χα χα χα!!!!!

Βασικέ... άπαιχτος!!!! (που λεει και η νεολαία...)
εγώ πάλι νομίζω ότι η λίμπιντο έχει ανεβεί επειδή ακριβώς δεν βλέπει αυτόν τον καιρό τηλεόραση ο κόσμος... τουλάχιστον όσοι ξέρουν τι περιμένουν ν ακούσουν.....

το βόλι εστάλη.... το μήνυμα το πήραν? ποιός ξέρει... το βράδυ θα έχουμε τις απαντήσεις....

και για να μη ξεχνιόμαστε ελπίζω ο σεφτές να ναι γουρλίδικος :) :)

 
Τη 4 Οκτωβρίου 2009 στις 5:56 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger vasikos metoxos είπε...

Σε αναμονή λοιπόν Μαρία να δούμε τη Μάργκαρετ ξανά στο μπαλκόνι...

 
Τη 5 Οκτωβρίου 2009 στις 2:27 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Λωτοφάγος είπε...

Στην αρχαία Σπάρτη, όταν οι στρατιώτες ετοιμάζονταν για τη μάχη, ο στρατηγός τους έψαυε για να διαπιστώσει αν η αδρεναλίνη είχε επιφέρει την απαραίτητη στύση!
Επειδή οι Έλληνες με τον Γιωργάκη επικεφαλής θα εφορμήσουν στα χειμερινά ανάκτορα, έχουν φυσικά στύση! Και περιμένοντας, εφορμούν σε ό,τι είναι πιο πρόχειρο δίπλα τους.
Λες να λύσει η εκλογή του Γιωργάκη το πρόβλημα της υπογεννητικότητας;

 
Τη 5 Οκτωβρίου 2009 στις 7:30 π.μ. , Ο χρήστης Blogger vasikos metoxos είπε...

Εγώ Λωτοφάγε μου θα έλεγα να έχουν κατά νου την ...πρόωρη εκσπερμάτωση ή αλλιώς ξεφούσκωμα.

 
Τη 5 Οκτωβρίου 2009 στις 9:43 π.μ. , Ο χρήστης Blogger αθεόφοβος είπε...

Έχοντας γράψει σήμερα σχετικό ποστ, σε ευχαριστώ που μου θύμισες το τραγούδι του Πανούση που το χρησιμοποίησα πάραυτα και στο δικό μου.
http://atheofobos2.blogspot.com/

 
Τη 5 Οκτωβρίου 2009 στις 2:49 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Βασίλης Καρακατσάνης είπε...

Δεν πα να λέτε εσείς... Εγώ Έλενα Ράπτη δαγκωτό...

 
Τη 5 Οκτωβρίου 2009 στις 7:59 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger demetrat είπε...

ο στρατηγός που τους πασπάτευε,την είχε καβατζωμένη την ....αδρεναλίνη του;
δ

 
Τη 5 Οκτωβρίου 2009 στις 10:29 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger vasikos metoxos είπε...

@ αθεόφοβος

Τις τελευταίες βδομάδες παρατηρήσαμε έναν λαό σε στύση να γουστάρει που του σφραγίζουν τις επιταγές και να τον στέλνουν στον Τειρεσία. Μα τι χαρά είναι αυτή? Τι παίρνουν γιατρέ μου?

@ Bill

Καλωσορίζοντας τον Bill στα σχόλια του μπλογκ, οφείλω να παρατηρήσω, για λόγους "πολιτικού πολιτισμού" μία χαιρέκακη αντιμετώπιση στο δράμα των ηττημένων κορασίδων... Κρίμα.

Δήμητρα, οι στρατηγοί φτιάνονται στέλνοντας τους άλλους να γίνουν κιμάς και μάλιστα νωπός ακριβώς σαν την εντολή που ζήταγε ο Καραμανλής.

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα