Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Και τούτη η νίκη είναι του λαού

Δύο χρόνια μετά την έναρξη αυτού του μπλογκ, έφθασε η ώρα για τον μεγάλο αποχαιρετισμό. Ξεκίνησα να ποστάρω λίγες ημέρες μετά την οδυνηρή ήττα του Γιώργου τον Σεπτέμβριο του 2007, ακολουθώντας τη συμβουλή του ψυχαναλυτή μου προκειμένου να ξεπεράσω το σοκ της άδικης ήττας που ο λαός κέρασε τον Γιώργο, καταγράφοντας το ιστορικό χαμηλό του κινήματος σε εκλογές.

Για δύο ολόκληρα χρόνια αυτό το μπλογκ υπηρέτησε με αυταπάρνηση τις αρχές και το όραμα του Γιώργου, για τον σοσιαλισμό και τη δημοκρατία. Μαζί καταφέραμε να ξεπεράσουμε νικηφόρα τη μάχη για την εσωτερική κρίση ενάντια στον Βαγγέλη και τα συγκροτήματα του τύπου, που εκείνη την περίοδο βομβάρδιζαν τον λαό με κακόβουλα δημοσιεύματα.

Αλλά η ιστορία δεν είχε ρίξει αυλαία. Ανήμερα στην επέτειο ίδρυσης της ΝΔ για πρώτη φορά ένας Παπανδρέου κέρδισε έναν Καραμανλή σε μία βεντέτα από το 1961, στις περίφημες οικολογικές εκλογές που ψήφισαν και τα δέντρα. Η δεξιά οδηγήθηκε την Κυριακή στον όλεθρο με μοιραίο πρόσωπο τον ανιψιό του ιδρυτή της.

Παραμένοντας συνεπής στη σχέση μου με την αλήθεια και την πολιτική όπως οι σύντροφοι Βενιζελος, Λαζόπουλος αλλά και οι επιχειρηματίες, οι καναλάρχες και οι εκδότες που μαζεύτηκαν στην Θεσσαλονίκη στις 12 Σεπτέμβρη για να γλείψουν τον Γιώργο που μεταμορφώθηκε ολονυχτίς σε μεγάλο λαοπρόβλητο ηγέτη από χαζοχαρούμενος Γιωργάκης, αποφάσισα να στείλω το βιογραφικό μου στον νέο πρωθυπουργό της χώρας, τον μεγάλο ηγέτη, τον μοναδικό Γιώργο Παπανδρέου, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμά του για συνεργασία όλων των προοδευτικών δυνάμεων με μεταπτυχιακά και καλούς τρόπους, προκειμένου να βγει η πατρίδα από την κρίση. Είμαι βέβαιος για την αξιοκρατική επιλογή μου από τον πρόεδρο του κινήματος για οποιοδήποτε πόστο πολιτικής ευθύνης και είμαι έτοιμος να εργαστώ για το μεγαλείο του σοσιαλισμού.

Όπως αντιλαμβάνεστε με δεδομένο το βάρος των ευθυνών που θα αναλάβω οφείλω να τερματίσω την λειτουργία αυτού του μπλογκ πιστός στις απόψεις του προέδρου ότι η πολιτική ευθύνη δεν συνδέεται με την κομματική ταυτότητα. Τον κωδικό του μπλογκ θα τον παραδώσω στην συντρόφισσα της φωτογραφίας αυτού του ποστ.

Αγαπητοί φίλοι και τούτη η νίκη είναι του λαού. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη στήριξη σας όλο αυτό το διάστημα στο δύσκολο αγώνα που κάναμε για να σηκώσουμε τις ιδέες του προέδρου μας Γιώργου Παπανδρέου στο παγκόσμιο στερέωμα. Viva socialismo!

9 σχόλια:

Τη 6 Οκτωβρίου 2009 στις 1:41 π.μ. , Ο χρήστης Blogger fpboy είπε...

Α, και εγώ θα την κόψω την δουλειά+ θα μπω στο κόμμα !

 
Τη 6 Οκτωβρίου 2009 στις 9:04 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Αυταπάρνηση!!!!! Γκουπ. Εσύ τον πέρασες γεννεές δεκατέσσερις. Από τον παππού του, με τα δεκεμβριανά, τη βάρκιζα, τον εμφύλιο, μέχρι τον ίδιο που τον παρουσίασες σαν εξαδάκτυλο πρίγκηπα-βάτραχο. Μη τρελαθούμε τελείως.

 
Τη 6 Οκτωβρίου 2009 στις 9:59 π.μ. , Ο χρήστης Blogger vasikos metoxos είπε...

@ fpboy

Ακριβώς αυτό χρειάζεται ο τόπος φίλε ΦΠ. Όλους εμάς που αγωνιστήκαμε για τον σοσιαλισμό με αυταπάρνηση.

@ Μην ασχολείστε με τις λεπτομέρειες αγώνυμε.

 
Τη 6 Οκτωβρίου 2009 στις 12:06 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger ...Ατακαδόρ είπε...

Ενδιαφέρον έχει ένας πίνακας, που δημοσίευσε η "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" πριν βδομάδες, με το πόσα νέα μέλη κατά Νομό γράφτηκαν στο ΠΑΣΟΚ μεταξύ 3/9 και 9/9.

Αυτοί πρόλαβαν, Βασικέ.
Εσύ μάλλον άργησες.

Και, επί τη ευκαιρία, δώσε μας και το τηλέφωνο της κυρίας που εικονίζεται...
Έτσι κάνουν οι φίλοι.

 
Τη 6 Οκτωβρίου 2009 στις 12:37 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Μετεωρίτης είπε...

Καλέ αυτή δεν είναι η..;

Είναι!!!

Καλημέρες και... καλή σταδιοδρομία, βρε! Αν θες ασίστανς, εδώ είμαστε. Θα χαρούμε να βοηθήσουμε.

 
Τη 6 Οκτωβρίου 2009 στις 7:26 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger mtryfo είπε...

Εβίβα vasike μου, εβιβα...
Ρίγη συγκίνησης σκόρπισες πάλι..,
καλή επιτυχία στα καινούργια σου καθήκοντα...


(πέρα απ τον τρόπο που βρήκες για να μας αποχαιρετήσεις όμως, νά σαι βέβαιος οτι θα μας λείψουν πέρα απ τις αναλύσεις σου, οι ιστορικές σου αναρτήσεις και τα σχόλιά σου, τα οποία ελπίζω να συναντάμε σε φιλικά βλόγια... νά σαι καλά!!!)

 
Τη 6 Οκτωβρίου 2009 στις 10:05 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger giant13 είπε...

Συμπολίτη βασικέ

Για ακόμη μια φορά, άπαιχτος!!!

Μας αποχαιρετάς με το γνωστό λεπτό χιούμορ σου που πάντα έδινε μια ξεχωριστή νότα σε πολιτικού περιεχομένου ποστ σου.

Μήπως όμως κάνεις απλά πλάκα και δεν το πιασα;

Αν όχι, προσωπικά θα ήθελα να συνεχίσεις γιατί πάντοτε δίνεις κάτι το ξεχωριστό.

 
Τη 6 Οκτωβρίου 2009 στις 10:42 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger glam είπε...

Τηλεφώνησα του Γιώργου, μου είπε ότι σε έχει υπόψιν του για τον 1ον ανασχηματισμό. :)
Μπορείς λοιπόν να μείνεις λίγο ακόμα...

 
Τη 7 Οκτωβρίου 2009 στις 10:51 π.μ. , Ο χρήστης Blogger vasikos metoxos είπε...

Αγαπητοί φίλοι σας ευχαριστώ για τα θερμά λόγια αλλά σιγά μη κλείσω το μπλογκ, με το συμπάθειο τώρα που αρχίζει το πανηγύρι. Χάνονται αυτά?

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα